TW4XP

Een leuke video van de nieuwe TW4XP

De nieuwe Twike: sneller, beter en toch betaalbaar

/system/images/0000/0288/web-tw4xp_zijaanzicht-1.jpg

De opvolger van de Twike is reeds ontwikkeld en de eerste resultaten van dit prototype laat onze harten sneller kloppen. Niet alleen is de vormgeving super en modern maar ook de prestaties zijn flink ontwikkeld. Dit nieuwe lichtgewicht voertuig is zo ontwikkeld dat het in een productie-omgeving vervaardigd kan worden. De laatste info die wij hebben ontvangen is da de prijs van dit stukje techniek rond de 50.000 euro zal liggen.

Een nieuw auto, gericht op een duurzame toekomst, heeft ook een innovatieve marktbenadering nodig om de markt te veroveren. Daar komt eCarConnect om de hoek. Betalen voor het gebruik om gezond, duurzaam en betaalbaar te kunnen rijden, dat is onze missie.

Investeerders gezocht

Onze Duitse partner is op zoek naar investeerders die de productie financieel willen ondersteunen. Heeft u interesse om betrokken te worden bij een onderneming die op een hoogst efficiƫnte manier een lichtgewicht vervoermiddel ontwikkelt en produceert, neem dan contact met ons op.

Enkele specificaties

Snelheid: minimaal 130 km/u
Bereik: minimaal 160 km op 1 lading
Van 0 - 100 in minder dan 12 seconden
Verbruik per 100 km: maximaal 10 kWh

/system/images/0000/0295/web-tw4xpvoorkant.jpg

X-Prize

De nieuwe Twike, met werknaam TW4XP is een van de deelnemers van de prestigieuze X-prize. Alle deelnemende voertuigen worden tot in de kleinste details getest, onderzocht en geanaliseerd waarbij veiligheid, betrouwbaarheid en mate van documentatie een belangrijk onderdeel zijn tijdens de toetsing van de jury. De TW4XP wordt gezien als kanshebber waarmee een aanzienlijk geldbedrag in de wacht kan worden gesleept. Voor meer informatie, bezoek de website van de X-prize.

Klik op deze link om een filmpje te bekijken over de TW4XP