De Burn Fat Not Fuel | APP

Alle ritten die u met de Burn Fat Not Fuel BOX maakt kunt u o.a. bekijken in de Burn Fat Not Fuel (web-)app. 

NIEUW! De App heeft nieuwe mogelijkheden. 
Bekijk hier alle nieuwe mogelijkheden is!

Installeren van de App

De Burn Fat Not Fuel app is op dit moment als website te bekijken, zowel op uw PC (met Safari en Chrome browsers) als op uw smartphone (Android en iPhone toestellen) via www.burnfatnotfuel.nl.
Half oktober is de app ook via de App-store voor iPhone en via Google play te downloaden. 

Inloggen in de App 

Enkel als u bent aangemeld voor Burn Fat Not Fuel kunt u inloggen in de App en is uw Burn Fat Not Fuel BOX direct gekoppeld aan uw account.Een account voor de App wordt automatisch voor u aangemaakt op het moment dat u zich registreert voor Burn Fat Not Fuel. U ontvangt een aparte e-mail met daarin uw inloggegevens. Deze e-mail ontvangt u nadat wij het startpakket aan u hebben verzonden.

LET OP: de (tijdelijke) inloggegevens van de App zijn niet dezelfde als die van uw online account. Op het moment dat u de eerste keer inlogt, kunt dit wachtwoord aanpassen naar een voor u gemakkelijk te onthouden wachtwoord.

Gebruik Burn Fat Not Fuel App

Op het moment dat u bent ingelogd ziet u de Timeline van Burn Fat Not Fuel. Al uw gemaakte ritten met de Burn Fat Not Fuel BOX zijn zichtbaar in dit scherm. Elke rit is afgebeeld met een fietsicoon.  Achter het icoon ziet u de afstand staan of wanneer het een woon-werk rit is, het woon-werk icoon.  Er worden op dit moment maximaal 25 ritten getoond in de app.

Klikt u op een van de fietsiconen, dan ziet u alle detailinformatie over deze rit. U ziet o.a. de datum, het starttijdstip, de duur van de rit, de calorieverbranding en uw Co2 besparing. Tot slot ziet u de afstand die is afgelegd en de gemiddelde snelheid. Onderaan het scherm bevindt zich een kaart met de door u afgelegde route. Door erop te klikken, vergroot u de kaart.

Ontwikkeling Burn Fat Not Fuel App

Van oktober t/m december 2013 zal de App nog regelmatig nieuwe updates krijgen. Houd vooral de App goed in de gaten voor deze nieuwe mogelijkheden.

/system/images/0000/1237/inloggen.png/system/images/0000/1727/timeline1.png/system/images/0000/1251/Ritgegevens.png/system/images/0000/1720/Award.png

Ga direct naar:

/system/images/0000/1433/naar_App.png   /system/images/0000/1412/Ga_naar_online_account.png

/system/images/0000/1419/Ga_naar_veelgestelde_vragen.png   /system/images/0000/1461/naar_receiver_locaties.png

/system/images/0000/1426/Ga_naar_contact.png

Burn Fat Not Fuel handleiding in PDF formaat